Skip to content
Bog-fremtidens-helte

Læs bogen – og skab fremtidens helte

Fremtidens Helte skabes i dag

Af Sune Lohse – ungdomsleder, chef og far til to

En bog om kompetencedannelse, der gør dit barn handlekraftig, forandringsparat og positiv. Træn 10 kompetencer70 konkrete ideer og 30 øvelser med dit barn.

Fremtidens astronauter, læger, pædagoger og politikere er børn i dag. Og vi håber at det går dem godt – vores børn…

… for at de bliver vellidte og respekterede. At de bliver handlekraftige og forandringsvillige. Og i det hele taget opnår et liv, de er tilfredse med. Det ønsker de fleste af os, på vores børns vegne. Men det kræver handling fra vores side.

Sune Lohse har med udgangspunkt i, hvad han oplever som chef, ungdomsleder og far til to, beskrevet ti temaer, hvor han mener, at vi som forældre har afgørende indflydelse på barnets udvikling. Hvor vores opdragelse påvirker, hvordan barnet kan begå sig i voksenlivet – på arbejdspladsen og i det hele taget.

Bogen er fyldt med eksempler og øvelser, som du kan bruge, hvis du vil træne dit barn til at blive handlekraftig, forandringsparat og positiv.

Læs første kapitel

Få en email med link til det første kapitel, der handler om ligefrem kommunikation. Så kan du tjekke om bogen er noget for dig, inden du køber.

Navn(Påkrævet)
Ved udfyldelse accepterer du at modtage en email med linket og emails fra Sune om emnerne på dette website, afsendt via abakion, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.
Send første kapitel til mig nu

Trykt + E-bog

299,-

Trykt hard-back + e-bog
Inkl. forsendelse.
Sælges gennem Abakion

E-bog

199,-

E-bog som PDF
Sælges gennem Abakion
 

Bog-fremtidens-helte

Psykologen

frh-pic-sbh

“Med øvelserne viser bogen nye muligheder, så jeg kan blive det menneske, jeg faktisk helst vil være.”

Stine Bay-Hansen
Psykolog

ErhvervsPsykologen

frh-pic-od

“Fremtidens Helte berører både fundamentale menneskelige temaer og meget konkrete greb, med hvilke vi som voksne kan understøtte barnet.”

Ole Dissing
Erhvervspsykolog

Tidl. Børnerådsformand

frh-pic-hkk

“Bogen er god, fordi børn bliver omtalt på en sund måde, og fordi børneopdragelsen tager udgangs­punkt i, at børn er børn og ikke kun i, at de skal blive perfekte voksne.”

Helga Kolby Kristiansen
Tidl. formand for Børnerådet

Erhvervslederen

frh-pic-tj

“Fremtidens helte er let tilgængelig og meget praksisorienteret bog for forældre. Vores børn har brug for meget mere end fag-faglige færdigheder, som ofte fylder den skolepolitiske dagsorden.”

Thomas Johansen
Direktør, MacMann Berg 

Gratis-uddrag-tekst

Læs kapitel 1 om ligefrem kommunikation

Om forfatteren:
Sune Lohse

Frivilling leder i FDF i 25 år
Erhvervsleder i 10 år
Teambuilding-konsulent i 15 år
Ingeniør i 20 år
Far til to voksne børn